15. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kalleim korter maksab 20,5 miljonit krooni

Kalleimaid korterid Tallinnas paiknevad kesk- ja südalinna uuselamutes ning vanalinnas, kirjutas Äripäev.

Kalleim korter Tallinnas asub Ahtri tänaval Admirali majas ja maksab 20,5 miljonit krooni. Viimasel, 11. korrusel paiknev 201 m" korter on väga eksklusiivne - disainviimistlus, avarad vaated Tallinna lahele, rõdud ja parkimiskohad.

Üle 10 miljoni krooni maksvaid kortereid on müügis alla 10. Üle 5 miljoni krooni maksvaid kortereid on aga pakkumises üle 20. Väga kõrgelt hinnatud korteritel on palju lisaväärtusi, nagu vaated linnale ja merele, rõdud/terrassid, eksklusiivne siseviimistlus ja sisustus ning kindlasti parkimiskohad.

Odavaimad korterid asuvad Põhja-Tallinnas ja Lasnamäel. Odavaimad korterid on enamasti remontivajavas seisukorras, kas vanemates väiksemat tüüpi puitelamutes või ühiselamutüüpi elamutes. Korterid on väga väikese üldpinnaga ning tavaliselt ka pesemis- ja tualettruumita. Selliste korterite ostjateks on enamasti teistest linnadest Tallinna tulnud venekeelt kõnelevad inimesed. Aga ka investorid, kes teevad korteris kapitaalremondi ning müüvad selle remonditult edasi.

Praegu City24 pakkumises olevatest korteritest odavaim asub Ketraja tänaval Põhja-Tallinnas ning maksab 190 000 krooni. Kapitaalremonti vajav 10 m" korter asub elamu teisel korrusel. Tualettruum on koridoris ning pesemisruumi pole.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785