YITi Mäepealse 14 elamu ruutmeetrihinnad algavad 28 000 kroonist

ASi YIT Ehitus rajatavasse Mäepealse
elurajooni valmib 15 elamut ligi 600 korteriga. Mäepealse 14 valmib käesoleva
aasta lõpuks, korterite ruutmeetrihinnad algavad 28 000 kroonist.

„Mäepealse elurajooni 15 elamust on alustatud kolme elamu korterite müüki,” lausus ASi YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk ettevõtte pressiteates. „Mäepealse 10 ja Mäepealse 12 majadest on kokku 80 korterist müüdud ligi pooled. 2007. aasta detsembris valmiv elamu on eriti sobilik peredele - 40 korterist on pooled 3- ja 4-toalised.”

„Mäepealse tänava elamurajoon asub Mustamäe ning Nõmme piiril,” rääkis ASi YIT Ehitus kinnisvaraosakonna müügijuht Tõnu Toompark. „Mäepealse 14 kinnistutele tulevad laste mänguväljakud. Lisaks pakub see piirkond väga palju sportimisvõimalusi: alates Mustamäe ja Nõmme liikumisradadest, lõpetades sise- ja väliujula, suusahüppetorni ja spordikeskusega.”

Mäepealse 14 hoone on ette nähtud vahelduva arvu maapealsete korrustega: neli ja kuus,” sõnas Tõnu Toompark. „Iga korteri juurde kuulub üks keldriboks. Korterite juurde kuuluvad ka lodžad, terrassid ja prantsuse tüüpi rõdud. Hoones on 2 liftiga trepikoda. Maja keldrikorrusel paiknevad lisaks kuuridele ka tehnilised ruumid ja parkla 20 autole,” rääkis Tõnu Toompark.

Parkimis- ja garaažikoha hind sisaldub korteri müügihinnas: 1-ja 2-toalistel korteritel parklakoht õues, 3-ja 4-toalistel korteritel garaažikoht keldrikorrusel. Lisaks olemasolevatele autobussipeatustele Kadaka puiesteel on Mäepealse tänavale ette nähtud ka kaks uut bussipeatust perspektiivse autobussiliini jaoks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed