5. jaanuar 2007

Läti suurim maaomanik vahistati altkäemaksu süüdistusega

Eile vahistati Läti suurim maaomanik Gatis Saknitis. Db.lv andmetel süüdistatakse meest politseinikule altkäemaksu andmises ning tulirelva ebaseaduslikus omamises.

Läti politsei teatel peatati Saknitise poolt juhitud Toyota Land Cruiser 4 jaanuari hommikul kella 8 paiku lubatust suurema sõidukiiruse tõttu. Saknitis pakkus auto peatanud politseinikule 40 lati (ca 900 krooni) suurust altkäemaksu.

Saknitis vahistati sündmuskohal. Politseinikud otsisid läbi ka Saknitise maasturi ning leidsid sealt käsitulirelva. Saknitise advokaat Marcis Mikelsonsi väitel kuulus relv Saknitise ihukaitsjale, kes juhtis vahetult Saknitise järel sõitnud autot. Läti politsei algatas juhtumi kohta kriminaalmenetluse.

Jaga lugu
Ehitusuudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785
Hannes RummReklaamimüügi projektijuhtTel: 518 4688