Läti suurim maaomanik vahistati altkäemaksu süüdistusega

Eile vahistati Läti suurim maaomanik Gatis
Saknitis. Db.lv andmetel süüdistatakse meest politseinikule altkäemaksu andmises
ning tulirelva ebaseaduslikus omamises.

Läti politsei teatel peatati Saknitise poolt juhitud Toyota Land Cruiser 4 jaanuari hommikul kella 8 paiku lubatust suurema sõidukiiruse tõttu. Saknitis pakkus auto peatanud politseinikule 40 lati (ca 900 krooni) suurust altkäemaksu.

Saknitis vahistati sündmuskohal. Politseinikud otsisid läbi ka Saknitise maasturi ning leidsid sealt käsitulirelva. Saknitise advokaat Marcis Mikelsonsi väitel kuulus relv Saknitise ihukaitsjale, kes juhtis vahetult Saknitise järel sõitnud autot. Läti politsei algatas juhtumi kohta kriminaalmenetluse.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed