5. jaanuar 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti suurim maaomanik vahistati altkäemaksu süüdistusega

Eile vahistati Läti suurim maaomanik Gatis Saknitis. Db.lv andmetel süüdistatakse meest politseinikule altkäemaksu andmises ning tulirelva ebaseaduslikus omamises.

Läti politsei teatel peatati Saknitise poolt juhitud Toyota Land Cruiser 4 jaanuari hommikul kella 8 paiku lubatust suurema sõidukiiruse tõttu. Saknitis pakkus auto peatanud politseinikule 40 lati (ca 900 krooni) suurust altkäemaksu.

Saknitis vahistati sündmuskohal. Politseinikud otsisid läbi ka Saknitise maasturi ning leidsid sealt käsitulirelva. Saknitise advokaat Marcis Mikelsonsi väitel kuulus relv Saknitise ihukaitsjale, kes juhtis vahetult Saknitise järel sõitnud autot. Läti politsei algatas juhtumi kohta kriminaalmenetluse.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785