• 29.12.06, 09:06
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kiviõli müüb kortereid 4000 krooni eest

Kinnisvarafirmad Sõõru Invest ja Ida-Virumaa Kinnisvara vormistavad uuel aastal Kiviõli linnavalitsusega kokku 86 korteri ostu-müügilepingut. Seni munitsipaalomandis olnud kahe- kuni neljatoaliste korterite müügihinnaks kujunes ostjate pakkumise põhjal 3000–7000 krooni, keskmine müügihind oli 4000 krooni.
Kiviõli abilinnapea Maksim Danilov ütles, et müüdavad korterid asusid äärmiselt viletsas olukorras olevates majades, kirjutas Eesti Päevaleht. Müügitingimused näevad ette, et kinnisvarafirma esitab linnavalitsusele korterite ja hoone taastamise projekti, mis teostatakse kahe aasta jooksul. “Praegu maksab üks kahetoaline korter kordategemata majas 200 000 krooni, renoveeritud majas kindlasti rohkem,” sõnas Danilov. Omandist vabanemisel ei pea linn enam iga kuu kulutama 200 000 krooni kommunaalmaksetele.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 22.10.24, 18:50
Hääbuvas külakeses tegutsev pereettevõte kihutab raskuste kiuste edurindel
Soomes asuvas Sievi jalatsitehases toodetakse iga päev umbes 5500 paari jalanõusid. Äritegevus toimib hästi, kuid ülemaailmse konkurentsiga silmitsi seistes peab pidevalt olema valmis uuendusteks. Mis on see, mis aitab kindlustada tootmise tuleviku?

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele