18. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara Läti tütarettevõte on aastaga kasvanud kaks korda

Arco Vara Läti tütarettevõte Arco Real Estate SIA-s töötab käesoleva aasta lõpuks juba üle saja inimese, kes on 11 kuuga läbi viinud üle 600 kinnisvaratehingu, teatas ettevõte.

Arco Real Estate SIA hindamismeeskond on 11 kuuga andnud välja ligi 3600 eksperthinnangut ja maaklerid on vahendanud ligi 600 eluaseme ostu ja müüki.

Arco Vara tütarettevõte Lätis on aasta jooksul avanud kaks uut kontorit ja tegutseb täna seitsmes kontoris üle riigi. Järgmise aasta alguses on plaanis avada veel mitu kontorit, ütles Arco Vara teenindusgrupi juht Ivar Siimar. “Selle sammuga üritab Läti jõuda 2008. aastaks kontorite arvuga Eestis tegutseva Arco Vara kinnisvarabürooga ühele pulgale,” lisas Siimar. 2008. aasta eesmärgiks on teenindusbüroode arv kasvatada 12- ni.

“Numbreid on toetanud kasvavad tehingute arvud. Arco Real Estate SIA tõusnud üheks juhtivaks arendusprojektide müügikorraldajaks Lätis, ettevõtte müügiportfellis on enamike Riia suurarenduste vahendamised,” kommenteeris Siimar. Ta tõi näiteks Bišumuiža ja Jasmuiža elupinnad ning Duntes Nami äripinnad. “Heameel on, et ka mitmed teised Eesti kinnisvaraarendajad on usaldanud oma projektide müügikorralduse Lätis Arco Real Estate SIA-le,” ütles Siimar.

Arco Vara AS on 1992. aastal Eestis asutatud Baltimaade suurim kinnisvaraettevõte, mille tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- kui ka ehitustegevust. Gruppi kuulub üle 30 tütarettevõtte, grupil on esindused 24 linnas Eestis, Lätis, Leedus, Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Grupis töötab kokku üle 300 inimese. Arco Vara AS 2005. aasta auditeeritud konsolideeritud käive kasvas 476 miljoni kroonini ning grupi puhaskasum 116 miljoni kroonini.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785