5. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Viljandisse tuleb luksushotell

Ehkki kunagine Viljandi kultuurikooli hoone Laidoneri plats 8 vahetas omanikku juba mõne aasta eest, ei ole sellest lubatud luksushotelli saanud, kirjutab Sakala.

Umbes aasta tagasi jäi soiku ka asjaajamine linnavalitsuse ja muinsuskaitseametiga, ent kinnistu omanik Virgo-Jürgen Lips lubab, et hakkab ettevõtmisega peagi uuesti tegelema.

"Meil olid lepingud USA investoritega juba ammu tehtud, kuid nad pole seniajani saanud oma raha sealsetest fondidest välja võtta. Algul pidi hoone ära ostma minu välismaal elav vend, kelle kaudu need investorid ka tulid, ent et midagi pole juhtunud, hakkan sellega nüüd ise tegelema," lausus Lips. "Otsustasin, et lõpetan oma ärid teisel pool Eestit ära ja pühendun ainult ühele projektile, milleks on hotell. Alla 35 miljoni krooni vist välja ei tule. Enne kui projektid valmis pole, ei saa täpset summat siiski öelda."

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785