25. september 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

YIT rajab Mäepealsele 15 korterelamut

AS YIT Ehitus rajab Mäepealsele 600 korteriga elamukompleksi, mis peaks valmima 4-5 aasta jooksul.

Korterid tulevad 1-4 toalised ning esimesed kaks maja valmivad 2007. aasta suve lõpuks.

Elamud tulevad 4-, 6- ja 8-korruselised ning korteri hinnad algavad 28 000 kroonist ruutmeetri kohta.

"Uus Mäepealse elamukompleks asub väga perspektiivses piirkonnas," rääkis AS-i YIT Ehitus juhatuse esimees Priit Sauk. "Kogu kompleks Nõmme ja Mustamäe piirialale valmib 4-5 aasta jooksul. Kortereid on erineva suurusega, kuid suur osa nendest on 3-toalised, mistõttu sobib Mäepealse elurajoon eriti hästi peredele."

Aasta pärast valmiva Mäepealse 10 maja korterid on müügis. Hoones on 40 korterit, mille juurde kuulub üks keldriboks igale korterile. Korterite juurde kuuluvad ka lodžad, terrassid ja prantsuse tüüpi rõdud. Hoones on 2 liftiga trepikoda. Keldrikorrusel paiknevad lisaks kuuridele ka tehnilised ruumid ja parkla 20-le autole.

AS YIT Ehitus on Eesti juhtivaid ehitusettevõtteid, mis on asutatud 1991. aastal. AS YIT Ehitus kuulub alates 2001. aastast Soome suurimasse ehitusteenuseid pakkuva ettevõtte YIT kontserni, mille kaheksas riigis tegutsevas tütarettevõttes töötab üle 21 000 inimese. AS-i YIT Ehitus ja tema tütarettevõtete netokäive oli 2005. aastal 1,48 miljardit krooni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785