Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 26. august 2021

Ehitustehnika rendi- ja müügifirma Arsenal Industrial pakub väga laia kaubamärkide valikut

Foto: Mats Jarmer
Sunward rasketehnika, Swepac pinnasetihendajate ja betoonitöötlusemasinate ning Jumbo alumiiniumtellingute maaletooja Arsenal Industrial on Baltimaades tegutsenud alatest aastast 2014 ja Eestis aastast 2016. Ettevõtte masinapargist on võimalik rentida ja osta laia valikut ehitustehnikat alates käsitööriistadest kuni rasketehnikani.

„Pakume nii ehitustehnika renditeenust kui ka müüki, mis on klientide jaoks väga mugav lahendus, sest aitame koostöös klientidega välja arvutada, millal on mõistlik mingit seadet rentida ning millal tuleb soodsam see endale alaliselt soetada. Valik sõltub eelkõige toote kasutamise koormusest,” selgitab ettevõtte juht Aldar Karu. Samuti on kliendil lihtne suhelda ja leida parim lahendus oma tööde tegemiseks ühe kliendihalduriga nii müügi, rendi, remondi kui ka finantseerimise osas.

Ta lisab, et Arsenal Industriali meeskond on professionaalne, tugev ja kokkuhoidev. „Kliendid hindavad meid kõrgelt ja soovitavad ka teistele, mis on väga innustav. Selline tunnustus näitab, et ajame õiget asja! Oleme mitme üle maailma tuntud tunnustatud kaubamärgi ametlik maaletooja. Esindame Sunward rasketehnikat, mille seas on enimmüüdud 2-9-tonnised miniekskavaatorid, Skandinaavias on väga populaarseid Swepac pinnasetihendajaid ja betoonitöötlusmasinaid ning laia tootevalikuga Jumbo alumiiniumtellinguid.”

Kaubamärgi Sunward tuntus on jõudsalt kasvanud nii Euroopas kui ka üle maailma. Eestis müüb Arsenal Industrial neid masinaid alates aastast 2016. „On väga selge ja lihtne põhjus, miks eelistada Sunward ekskavaatorit – masin sisaldab enamalt jaolt premium-klassi komponente, sellel on modernsem välimus kui nii mõnelgi teisel samaväärsel kaubamärgil ning suur töökindlus, mida pakuvad tuntud Yanmar/Kubota mootor ja Jaapani hüdraulika. See tähendab, et masinate hoolduskulud on madalad ja varuosade kättesaadavus 24/7,” kirjeldab Karu. „Pakume mõistliku raha eest väärtust, mis sisaldab rohkem lisasid, näiteks 5-7 lisaliini ja kolm kaevekoppa on juba komplektis 2t-6t masinatel.”

Swepac pinnasetihendajad ja betoonitöötlusmasinad Skandinaavias ja populaarsed ja ka Batlikumis on müük aasta-aastalt aktiivselt kasvanud. Jumbo alumiiniumtellingute edu võti on väga lai tootevalik kui ka 10-aastane tootjagarantii, mis tekitab suurt usaldust. Tellingute arendamisse on panustatud just nii nagu üks toode peab olema: need on töökindlad, mugavad, turvalised ning kõigile EU direktiividele vastavad, olgu tegemist ehitus-, tööstus-, tootmis- või logistikasektoriga.

Lisaks pakub ettevõte rentimiseks ja müügiks viimistlus-, järelveetavad-, poom -ja käärtõstukeid, ehitussoojakuid, piirdeaedu, aiatöötehnikat, põhjavee ohjamiseks ning karjääride kuivendamiseks kasutatavaid pumbalahendusi ja 6-17-meetriseid teleskooplaadurid, mida saab rentida koos operaatoriga. Valikus on ka Cedima tööriistad, Geda kaubaliftid, TLC piirdeaiad, Selwood pumbad ning Sinoboom tõstukid.

Aldar Karu, Arsenal Industrial tegevjuht
Kaubamärgid, mille ametlikud maaletoojad me oleme, on meie poolt pika aja jooksul rendipargis testitud ning seetõttu soovitame neid julgelt ka klientidele müügiks. Samuti on kliendil hea võimalus enne investeeringut võtta tehnika rendile ning katsetada ise selle mugavust, kiirust ja töökindlust.

Edu võtmeks on soodsad hinnad, kiire tarne ja paindlikkus

„Meie põhiklientuur on peamiselt ehitussektor, aga ka tööstus-, tootmis-, logistikaettevõtted, sadamad, karjäärid ning eraisikud. Erineme teistest rendifirmadest just seetõttu, et lisaks rendile ka ostuvõimalust ning aitame kliendil otsustada, millal on soodsam ehitustehnikat rentida ja millal sellesse investeerida,” räägib Karu. „Samuti pakume vastavalt perioodile soodsamat hinda ehk on olemas ühe päeva rendihind, mis alates nädalapikkusest rendiperioodist alaneb ning väheneb veelgi rendil kuuks ja pikemaks ajaks.”

Ettevõtte meeskond annab endast parima, et tarned ja tehniline tugi jõuaks objektile kahe tunni jooksul ning kliendid kiidavad palju just Arsenal Industriali paindlikkust ja head reageerimist.

„Kaubamärgid, mille ametlikud maaletoojad me oleme, on meie poolt pika aja jooksul rendipargis testitud ning seetõttu soovitame neid julgelt ka klientidele müügiks. Samuti on kliendil hea võimalus enne investeeringut võtta tehnika rendile ning katsetada ise selle mugavust, kiirust ja töökindlust,” nendib Karu.

Arsenal Industrial asub Tallinnas Ülemiste piirkonnas aadressil Suur-Sõjamäe 25a. Rendipunkt on avatud E-R 7.30-17.30 ja L 9-13.

Parema ülevaate meie tegevusest ning toodetest saate Instagramist ja Facebookist, kasutajanimi: arsenalrenteesti

www.arsenalrent.ee

Foto: LindaOzola
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785