Maitsvate ja tervislike toitude valmistamine on otseselt seotud toidu säilitamisega. Seetõttu on köögis kõige olulisem kodumasin külmkapp. Hea külmkapp aitab mitte ainult värsket, maitsvat ja tervislikku toitu kauem säilitada, vaid säästab ka raha. Kuidas see töötab? Kõik on seotud õige mikrokliimaga. Seetõttu kontrollige pärast selle artikli lugemist oma külmikuid ja kui need ei vasta standarditele, on aeg mõelda uue ostmisele.
Kaasaegsetes külmkappides on toidu säilitamiseks erinevad piirkonnad. Seal on märja värskuse ja kuiva värskuse tsoonid. Märja värskuse tsoon on ette nähtud roheliste, köögiviljade ja puuviljade hoidmiseks ning kuiv värskuse tsoon liha, kala ja mereannide jaoks. Märja värskuse tsooni temperatuur on umbes 0 ° С ja kuiva värskuse tsooni temperatuur on -2 ° С. Esimesel juhul jõuab niiskus 90% -ni ja teisel mitte rohkem kui 50% -ni. See õige temperatuuri ja niiskuse tase aitab hoida toitu kauem värskena ning toit ei kaota nii kiiresti oma toiteväärtust ja vitamiine.
Tasub uurida, millist temperatuuri teie külmkapp toetab, ja kui see ei vasta ülaltoodud standarditele, võite kindel olla, et külmkapp "varastab raha" - halveneb toit kiiremini, seda tuleb ära visata või ära süüa, mis võib mõnikord tervist kahjustada. Mõelge enda tervise peale! Toidu säilitamiseks kasutage kvaliteetseid külmikuid ja neid saab osta RD Elektroonika veebipoest, filtreerides mugavalt mudeleid vastavalt vajalikele parameetritele ja võrreldes valitud mudelid omavahel.