Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 6. jaanuar 2021

Uus külmkapp säästab raha, kuid vana mitte!

Head võib leida igas olukorras, isegi koronaviirusest tingitud piirangutest. Kõige ilusam antud olukorras on see, et hakkasime perega rohkem aega veetma ja ise maitsvaid ja tervislikke toite valmistama. Ühine toidu valmistamine ja söömine pakub suurt naudingut ja kasu kõigile pereliikmetele.

Maitsvate ja tervislike toitude valmistamine on otseselt seotud toidu säilitamisega. Seetõttu on köögis kõige olulisem kodumasin külmkapp. Hea külmkapp aitab mitte ainult värsket, maitsvat ja tervislikku toitu kauem säilitada, vaid säästab ka raha. Kuidas see töötab? Kõik on seotud õige mikrokliimaga. Seetõttu kontrollige pärast selle artikli lugemist oma külmikuid ja kui need ei vasta standarditele, on aeg mõelda uue ostmisele.

Kaasaegsetes külmkappides on toidu säilitamiseks erinevad piirkonnad. Seal on märja värskuse ja kuiva värskuse tsoonid. Märja värskuse tsoon on ette nähtud roheliste, köögiviljade ja puuviljade hoidmiseks ning kuiv värskuse tsoon liha, kala ja mereannide jaoks. Märja värskuse tsooni temperatuur on umbes 0 ° С ja kuiva värskuse tsooni temperatuur on -2 ° С. Esimesel juhul jõuab niiskus 90% -ni ja teisel mitte rohkem kui 50% -ni. See õige temperatuuri ja niiskuse tase aitab hoida toitu kauem värskena ning toit ei kaota nii kiiresti oma toiteväärtust ja vitamiine.

Tasub uurida, millist temperatuuri teie külmkapp toetab, ja kui see ei vasta ülaltoodud standarditele, võite kindel olla, et külmkapp "varastab raha" - halveneb toit kiiremini, seda tuleb ära visata või ära süüa, mis võib mõnikord tervist kahjustada. Mõelge enda tervise peale! Toidu säilitamiseks kasutage kvaliteetseid külmikuid ja neid saab osta RD Elektroonika veebipoest, filtreerides mugavalt mudeleid vastavalt vajalikele parameetritele ja võrreldes valitud mudelid omavahel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785