Head võib leida igas olukorras, isegi koronaviirusest tingitud piirangutest. Kõige ilusam antud olukorras on see, et hakkasime perega rohkem aega veetma ja ise maitsvaid ja tervislikke toite valmistama. Ühine toidu valmistamine ja söömine pakub suurt naudingut ja kasu kõigile pereliikmetele.
Maitsvate ja tervislike toitude valmistamine on otseselt seotud toidu säilitamisega. Seetõttu on köögis kõige olulisem kodumasin külmkapp. Hea
külmkapp aitab mitte ainult värsket, maitsvat ja tervislikku toitu kauem säilitada, vaid säästab ka raha. Kuidas see töötab? Kõik on seotud õige mikrokliimaga. Seetõttu kontrollige pärast selle artikli lugemist oma külmikuid ja kui need ei vasta standarditele, on aeg mõelda uue ostmisele.
Kaasaegsetes külmkappides on toidu säilitamiseks erinevad piirkonnad. Seal on märja värskuse ja kuiva värskuse tsoonid. Märja värskuse tsoon on ette nähtud roheliste, köögiviljade ja puuviljade hoidmiseks ning kuiv värskuse tsoon liha, kala ja mereannide jaoks. Märja värskuse tsooni temperatuur on umbes 0 ° С ja kuiva värskuse tsooni temperatuur on -2 ° С. Esimesel juhul jõuab niiskus 90% -ni ja teisel mitte rohkem kui 50% -ni. See õige temperatuuri ja niiskuse tase aitab hoida toitu kauem värskena ning toit ei kaota nii kiiresti oma toiteväärtust ja vitamiine.
Tasub uurida, millist temperatuuri teie külmkapp toetab, ja kui see ei vasta ülaltoodud standarditele, võite kindel olla, et külmkapp "varastab raha" - halveneb toit kiiremini, seda tuleb ära visata või ära süüa, mis võib mõnikord tervist kahjustada. Mõelge enda tervise peale! Toidu säilitamiseks kasutage kvaliteetseid külmikuid ja neid saab osta
RD Elektroonika veebipoest, filtreerides mugavalt mudeleid vastavalt vajalikele parameetritele ja võrreldes valitud mudelid omavahel.
See teema pakub huvi? Hakka neid märksõnu jälgima ja saad alati teavituse, kui sel teemal ilmub midagi uut!
Seotud lood
SSAB kontserni tütarettevõte Ruukki Construction käivitas uue tootegrupi Ruukki® LowCarbon, mille eesmärk on täita üha karmimaid keskkonnanõudeid ja rahuldada klientide vajadust vähendada ehitatavate hoonete elutsükli jooksul tekkivaid heitkoguseid. Tootegrupi esimesteks toodeteks on LowCarbon sändvitšpaneelid, LowCarbon fassaadikassetid ja katuseprofiil Ruukki® Classic LowCarbon, mille heitkogused on 50-70% väiksemad kui analoogsetel standardsetel toodetel.