Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 18. veebruar 2020
Skywerk on kasutajasõbralik ehitushaldur, mis muudab ehituse haldamise lihtsaks.

Ehitustarkvara aitab raha kokku hoida

Skywerk ehitustarkvara on turule toonud uue pilvepõhise lahenduse, mis teeb ehitusettevõtjate töö märkimisväärselt lihtsamaks ja läbipaistvamaks. „Meie eesmärk on viia see tehnoloogia ka keskmiste ja väiksemate ettevõteteni,“ nendib Skywerk OÜ juhatuse liige Indrek Sonberg.

Kui enamik sarnaseid süsteeme on eeskätt mõeldud suurfirmadele, sest nende tasud on väikefirmade jaoks üüratud, siis Skywerki ehituspäeviku kõige soodsam pakett maksab 19 eurost kuus, mis on taskukohane ja igati mõistlik lahendus väikeettevõttele. „Oleme teinud kõik väga lihtsaks: ehituspäeviku saab objektil kiiresti telefonis ära täita, salvestada, seejärel allkirjastada ja vajadusel kellelegi edasi saata,“ räägib Sonberg, lisades, et nüüd saavad kõik ehitusega seotud osalised kiiresti näha, mis seisus tööd on. Samuti on võimalik lihtsasti projekte muuta, lisada kommentaare või tehtud töid.

Skywerki juhatuse liikme sõnul on ehituspäevikus olemas kõik, mida ehitusettevõtjal vaja. Näiteks sisaldab see töötajate juhtimist, palgatabelit, dokumente ja pilveruumi. Kokkuvõtlikult kõike, et majandada oma ehitusettevõtet läbi pilve. „Tarkvara saab 14 päeva tasuta proovida, kuid oleme alati nõus klientidele vastu tulema, kui tekib tahtmine prooviaega pikendada.“

Suurimad plussid: aja kokkuhoid ja läbipaistvus

Sonbergi sõnul on see ehitusettevõtjate jaoks suur probleem, kui nad hakkavad päeva lõpus lisama töölisi päevikusse. „Kui sul on 15 töölist ja sa pead nad kõik Wordis või paberi peal kokku lugema ja nende töötunde arvutama, siis see võtab palju aega“ selgitab ta.

Selliselt on kalender hea viis aja efektiivseks planeerimiseks, sealhulgas eesmärkide püstitamiseks ja ülesannete seadmiseks. Enam ei pea kirjutama objektil olles märkmikusse tähtsat infot üles, vaid seda saab teha kohe ja turvaliselt Skywerk keskkonnas. Nii saab kindel olla, et kõik asjad on õigesti üles märgitud ja miski ei unune.

Skywerki abil on võimalik näha ka kõikide töötajate töötunde, kohalolekut, palgafonde ja tööülesanded. Erinevaid töötunde lisades on hõlpsalt näha kui palju aega kulub töötajal lisaks tavalistele töötundidele ka öö-, nädalavahetus- ja puhkepäevatunde. Erinevate töötundide tasu arvutab programm ise välja, jättes ettevõtjale aega tegeleda vaid oluliste ülesannetega. Skywerk võimaldab teha ehitusettevõtte töö ülevaatlikuks, täpseks ja palju efektiivsemaks.

Veel üheks eeliseks konkurentide ees peab Sonberg võimalust luua kasutajakontod, kus saab ära määrata, mida üks või teine inimene teha tohib. „Näiteks saab ettevõtja luua kolm gruppi ja määrata ära, millises grupis üks või teine inimene on,“ kirjeldab ta.

Peale aja kokkuhoiu ja läbipaistvuse kiidavad praegused kliendid ka ehitustarkvara lihtsust, käepärasust ja turvalist sisselogimist. Skywerki tiim tuleb hea meelega ka kliendi erisoovidele vastu. „Näiteks soovis üks klient ühendada palgatabeli ehituspäevikuga. Tegime ära ja lõpuks selgus, et teisedki kliendid olid sellest huvitatud,“ räägib juhatuse liige.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785