Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 12. september 2019

Ehitusfirma Kulden Grupp: iga ehitusprotsess saab olla sujuv

Kulden Grupp OÜ on ligi 20-aastase kogemusega ehitusettevõte, mis tegeleb kaubandus- ja äripindade, büroode, toitlutusasutuste, eraisikute ning avaliku sektori hoonete ehitamise ning remondiga. Ettevõtte edukate projektide hulka kuuluvad näiteks superministeeriumi akustilised seinapaneelid, Telliskivi Loomelinnaku kaubatänav ja mitmete asutuste teenindusruumid uuenenud Ülemiste keskuses.

„Püüame tegutseda võimalikult läbipaistvalt, dokumenteerime iga oma sammu ning lahendame klientide mured jooksvalt. Meie eesmärk on olla koostööpartner, kes ei tekita oma tööga kliendile lisaprobleeme,” ütleb Kulden Grupi müügi- ja projektijuht Erik Metsis. „Selleks selgitame alati kliendile lahti projekti kõik nüansid, vaatame koos üle kogu protsessi, materjalid ja tehnoloogiad ning pakume oma kogemustest lähtuvalt parimaid lahendusi.”

Kulden Grupp pakub välja erinevaid lahendusi, teeb vajalikud projektid, aitab materjali tarnimisega ning ehitab objekti tähtaegselt valmis. Ettevõttel on võimekus kooskõlastada ning projekteerida tulekaitse- ja tuletõkkeviimistlusega seotud töid ning tehes tihedat koostööd ehitusmaterjalide maaletoojatega, pakub ettevõte eriti keeruliste interjööridetailide valmistamist. Kuna Kulden Gruppi kuulub sertifitseeritud ärikinnisvara haldur, on kliente esindavatel halduritel-projektijuhtidel ehitusettevõttele lihtne oma soove ja tehnilisi nüansse selgitada.

Kulden Grupp on aastate jooksul tõestanud end kui kõrge kvaliteediga üldehitaja, kes on ehitanud nii kaupluseid, kohvikuid, ööklubisid, kontoreid ja avalikke hooneid kui ka eramaju. Kliendid on tellinud neilt näiteks tõstetavaid lavasid, demonstratsioonide esitamise konstruktsioone, messide esitlustarvikuid, karniise, alumiiniumist, terasest ja klaasist sisekujunduselemente, erivalgusteid ja reklaamviitasid.

<strong >Scania büroode renoveerimine ja ehitus</strong>. Suhteliselt lihtne bürooremont võib osutuda üsna keeruliseks, kui tellijal ei ole võimalik kogu kollektiivi ehitustööde ajaks mujale kolida. Probleeme võib tekkida nii tolmu, müra kui ka logistikaga, aga ka tähtajast kinnipidamisega, kui mõnel osapoolel peaks olema raskusi tarnete täitmisega. Kokkuvõttes saime hakkama väga vingete lahendustega bürooga, kuigi seoses kergvaheseinte viibimisega läks objekti üleandmine veidi üle tähtaja. Positiivsena võib aga välja tuua, et Kulden sai hakkama kauni LED-profiilvalgusti valmistamisega, mille üle on uhke ka klient.

<strong >O`Learys Estonia ehitus Ülemiste laiendatud keskuses.</strong> Ülemiste keskuse laienduse ehitamise peatöövõtja otsis O`Learise vabaja- ja spordibaari ehitamiseks alltöövõtjat, kes suudaks lühikese aja jooksul valmis ehitada vägagi keeruka sisekujunduse ja suure mahuga objekti. Kuigi ehituse valmimine nõudis ehitajatelt ka töötegemist öötundide arvelt, on tulemiseks suurepärase interjööriga uue kontseptsiooniga vabaajakeskus, kus söömisele-joomisele lähenetakse spordikeskselt.

<strong >Apollo vabaajakeskuse seina ja laepaneelid koos peegellagedega</strong>. Ülemiste keskuse laiendamise käigus kolis sinna Apollo kino- ja vabaajakeskus, mille sisekujunduse juurde kuuluvad huvitavad sisseehitatavad detailid nagu taustvalgustusega spoonkilbid ja peegelaled. Nende projekteerimine, tootmine ja paigaldamine jäi Kulden Grupi teha. Sellised projektid teevad põnevaks just töö käigus tekkivatele erinevat laadi probleemidele lahenduste leidmine. Kui arhitekt annab oma plaanide visiooni, kuidas võiks objekt hakata välja nägema, on teostaja kanda lisaks töötegemiseks ka nende kooskõlastused ning garantii andmine tulevikuks.

<strong >Maanteeameti Mustamäel asuva büroohoone renoveerimine koos fassaaditöödega</strong>. Seadmata liiga kõrgeid eesmärke, osaleb Kulden Gruppp vahel ka riigihangetel. Harilikult leidub seal konkurente, kelle hinnapakkumist kuuldes tundub, et peale töörõõmu selles projektid muud polegi. Seekord aja juhtusime meie neiks õnnelikeks võitjateks, kes pidid pingutama, et meile ei jääks ainult töö tegemise rõõm. Projekt oli iseenesest lihtne: kahe korruse büroopindade ilusaks tegemine, arvestades nõukogude ajal ehitatud hoone omapärasid, fassaadi puhastamine ja värvimine ning ventilatsiooni väljaehitamine. Nüüd, vahetult enne objekti lõppu, loodame oma pingelise eelarvega kenasti välja tulla ning rahulejäävat tellijat.

<strong >Ranna tee villa Meriväljal</strong>. Eelmise ehitusbuumi ajal ehitama hakatud villa rekonstrueerimine täies mahus, sest seisma jäi ehitus lihtsalt hoone karkassina. Selles projektis, kus Kulden Grupp on peatöövõtja, on kõik eriline! Iseenesest väga korralikult ehitatud raudbetoon hoone vajab ajakohastamist: lisame katusele soojutust, vahetame avatäidete klaaspaketid soojapidavamate vastu, ehitame majja lifti, vahetame kogu välisseinte soojustuse. Sel aastal loodame valmis saada graniitkivist fassaadi, et külmade saabudes sisetöödele keskenduda.

<strong >Eramu Pringi külas</strong>. Selle aasta varakevadel saime valmis Stuhh Arhitektuuri pool projekteeritud energiatõhusa ja moodsa arhitektuuriga eramu. Hoone teeb eriliseks see, et kuigi kogu ehitise kandevkonstruktsioon on puitkarkassil, on teise korruse vahelagi stabiilsuse ja müra vähendamise huvides betoonist. Samuti on betoonist talaga sisetrepp, mis aitab vältida metalltreppidele iseloomuliku vibratsiooni ja muidu igavat välimust.

<strong >Lagedi lasteaia õuelava</strong>. Lagedi lasteaia õuelava oli eelmise aasta lõpus üks äärmiselt põnev puitehitus, kus lihtne ehitis sisaldab endas funktsionaalset katusealust, milles on peidetud luukidega panipaigad mänguasjadele ning eritasapinnalised põrandad, et asi toimiks lavana. Selle vahva hoone projekteeris samuti Stuhh Arhitektuur.

Vaata ka kuldengrupp.ee

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785