Autor: Mart Valner • 9. aprill 2024

Elamute moderniseerimine toob keskkonnasäästu

Energiasäästust ja elamute moderniseerimisest rääkivas Äripäeva raadio rohetehnoloogiasaatest selgub, et Eesti elamufondi automatiseerimisel saab kokku hoida ligi viiendiku energiakulu.
Bisly tegevjuht Ants Vill.
Foto: Hallik Visuals

Kuidas elamuid energiatõhusamaks muuta ning milliseid vahendeid selleks kasutada ning miks seda kõike vaja on? Loomulikult räägime “Cleantechi” saates ka sellest, kui palju lisaks keskkonnasäästmisele ka omanikud finantse säästa võivad. Stuudios on külas Bisly tegevjuht Ants Vill ja Lumi Capitali partner Raiko Uri. Saatejuht on Mart Valner.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785