Autor: Ehitusuudised • 28. märts 2024

Aknatootja käive ja kasum kukkusid suurelt

Puit- ja puitalumiiniumakende valmistaja Lasita Aken käive langes eelmisel aastal üle kolmandiku ning kasum 61%.
Lasita Aken on esimene moodne puitakende tootja Eestis.
Foto: Julia-Maria Linna

Aastaaruande andmetel teenis Lasita Aken AS 2023. aastal 8,68 miljoni eurose käibe juures 17 472 eurot tegevuskasumit. 2022. aastaga võrreldes tähendas see käibelangust 37,51%. Tegevuskasumi rentaablus oli 0,2%, aastane kahanemine 11,01 protsendipunkti.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785