Autorid: Martin Johannes Teder, Kristjan Kurg • 13. september 2023

Mitmendat aastat kahjumis aknatootja otsib päästerõngast renoveerimisest

Fenestra tootmine Peetri alevikus
Foto: Eiko Kink
Peamiselt Soome ja Eestisse aknaid müüv Fenestra on kaks aastat kahjumisse jäänud ning järsk nõudluse langus ehitusturul ei soosi ettevõtet ka sel aastal, rääkis Fenestra müügijuht Silver Simulask.

Soome turul on Fenestra asendanud pausile pandud uusarenduste projektid renoveerimisega. “Renoveeritavate majade maht on meie müügis kasvanud juba kaks korda suuremaks kui uusarenduste maht. Kolm aastat tagasi oli see suhe täpselt vastupidine,” rääkis Simulask Äripäeva raadio hommikuprogrammis.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785