Autor: Veiko Veskimäe, Verston OÜ juhatuse esimees • 28. jaanuar 2020

Veiko Veskimäe: asfaldiga vildakat projekti ei lapi

Hoonete ehituse ja korrashoidmise kõrval saavad tihti teenimatult vähe tähelepanu juurdepääsuteed, parklad ja laoplatsid. Kahjuks näitab kogemus, et kui taristuga seotud olulised küsimused jäetakse projekteerimise käigus kas siis oskamatusest või hoolimatusest läbi mõtlemata, ei ole võimalik hilisemaid probleeme pelgalt asfalteerimisega lahendada.

Teedeehitusfirma tuleb kaasata hoone planeerimisse võimalikult varakult, sest juba esimesest sammust alates eesmärkidele ning vajadustele vastavad lahendused ja õigesti tehtud valikud aitavad terve projekti pealt kokku hoida nii väärtuslikku aega kui ka raha. Ehitusfirma esmast konsultatsiooni üldiselt ei tasustata, mistõttu oleks tark aru pidada kas ühe või isegi mitme kompetentse ettevõtte spetsialistiga ja kokku koguda parimad nõuanded.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785