Arvamused
Ainult tellijale

Veiko Veskimäe: asfaldiga vildakat projekti ei lapi

Hoonete ehituse ja korrashoidmise kõrval saavad tihti teenimatult vähe tähelepanu juurdepääsuteed, parklad ja laoplatsid. Kahjuks näitab kogemus, et kui taristuga seotud olulised küsimused jäetakse projekteerimise käigus kas siis oskamatusest või hoolimatusest läbi mõtlemata, ei ole võimalik hilisemaid probleeme pelgalt asfalteerimisega lahendada.

Teedeehitusfirma tuleb kaasata hoone planeerimisse võimalikult varakult, sest juba esimesest sammust alates eesmärkidele ning vajadustele vastavad lahendused ja õigesti tehtud valikud aitavad terve projekti pealt kokku hoida nii väärtuslikku aega kui ka raha. Ehitusfirma esmast konsultatsiooni üldiselt ei tasustata, mistõttu oleks tark aru pidada kas ühe või isegi mitme kompetentse ettevõtte spetsialistiga ja kokku koguda parimad nõuanded.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile lukus lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDFidele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Jaga lugu:
  EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

  Ehitusuudised.ee toetajad:

  Eva Kiisler
  Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
  Sandra Malvik
  Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
  Helen Paapsi
  Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785