Edukaim puitmajatootja kasvatas kasumit viiendiku võrra

Viimastel aastatel edukaima puitmajatootjana silma paistnud Harmeti käive kasvas läinud aastal 16 protsenti 77 miljoni euroni. Kasum suurenes viiendiku võrra 6,8 miljoni euroni, selgub firma majandusaasta aruandest.

Ruumelementidest hoonete projekteerimise, tootmise ja püstitamise ning ehitussoojakute tootmisega tegelev ettevõte müüs 78 %  toodangust Rootsi. Järgmised suuremad turud olid Soome ja Norra, kirjutas Postimees.

Harmeti juhatus märgib aruandes, et nende suurepärane kasv on saavutatud peamiselt tänu pikaajalistele koostöölepingutele tellijatega. See on võimaldanud tootmist paremini planeerida ja efektiivsust kasvatada.

Kontserni töötajate arv suurenes mullu 44 protsenti ja küündis 566 inimeseni.

Mullu juulis võttis Harmet kasutusele Baltimaade suurima ruumelementide tootmise tehase Harku vallas Kumnas. 

Loe ka Puitmaja ekspordi edulugu kestabPuitmajasektori Aasta tegijaks tunnistati HarmetIKEAst võib saada Eesti majatootjate klient.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed