East Capital ostab Tänassilmas 24 mln euroga logistikakeskuse

Riskikapitalifond East Capital teatas värskelt valminud 40 000ruutmeetrise logistikakeskuse ostmisest.

East Capitali teatel on tegemist moodsa äsja valminud logistikakeskusega ning pind on kaetud mõistlikel tasemetel rendilepingutega. Müüjapooleks nimetas fond Kesk- ja Ida-Euroopa riikides juhtiv tööstus- ja logistikakinnisvara arenduse ja juhtimisega tegeleva VGP. East Capitali teatel ulatus tehingu maht 24 miljoni euroni ning oli Balti riikides viimase kahe aasta suurim.

"Ost sobib hästi fondi strateegiaga investeerida peamistes Tallinna piirkondades asuvatesse püsiva sissetulekuga objektidesse. Meil on varasemast hea kogemus tööstus- ja logistikakinnisvaraga Tänassilmaga," kommenteeris fondi esindaja Biljana Pehrsson.

Tehing jõuab lõpule tänavu mais.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Ajakiri Ehitaja

detsember 2018

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed