Tartu lõpetas Koger & Partneritega sotsiaalmaja ehituslepingu

Tartu linnavalitsus otsustas taganeda ASiga Koger & Partnerid sõlmitud sotsiaalmaja ehituse töövõtulepingust, kuna ehitusfirma pole tööde teostamise tähtaegadest kinni pidanud.

Üle-eelmisel aastal korraldatud Lubja 7 sotsiaalmaja rekonstrueerimise riigihankel tunnistati edukaks ASi Koger & Partnerid pakkumus maksumusega 9 574 470 krooni. Võitjaga sõlmiti töövõtuleping 7. detsembril 2009. Tööde teostamise lõpptähtaeg oli 15. november 2010.

Koger & Partnerid taotlusest tulenevalt lepiti kokku lõpptähtaja pikendamises kuni 15. detsembrini 2010, mil pooleliolevad tööd fikseeriti ehitustööde ülevaatuse aktis. Lõpetamata olid fassaaditööd, varikatuste ja rõdude ehitus, esimese korruse kolme ruumi ehitus ning trepikodade ja soklikorruse viimistlustööd, küttesüsteemi tasakaalustamine, krundi heakorratööd.

Ehitaja ei ole käesoleva ajani töid lõpetanud ning linn ei pea võimalikuks lepingut sellistel tingimustel jätkata. Linnale on töövõtja tegevusetuse tõttu kaasnenud täiendavaid kulusid ning osa kiireloomulisi töid on tulnud tellida kolmandatelt isikutelt.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed