Kogeri võla tõttu võib alltöövõtja Saaremaal laste mänguväljakud tühjaks teha

Kuressaare Ristiku lasteaia renoveerinud Koger Projektijuhtimise AS on jäänud alltöövõtjatele võlgu, mistõttu mänguväljakute atraktsioonide komplekteerija OÜ Atix keeldub välja andmast lasteaia mänguväljakute ohutussertifikaati.

Lisaks teatas Atix, et temale kuuluva omandiõiguse alusel kavatseb ta juhul, kui Koger raha ära ei maksa, mänguväljaku atraktsioonid lihtsalt minema viia ning kui need on mõnevõrra kulunud, nõutakse raha sisse Kuressaare linnalt, kirjutas Saarte Hääl.

Kuressaare abilinnapea Kalle Koov laiutab vaid käsi ja tõdeb, et vaidlus oktoobris taasavatud lasteaia mänguväljaku atraktsioonide üle käib ja tegemist on vaat et surnud ringiga. Nimelt komplekteeris mänguväljakute atraktsioonid Atix, kel oli alltöövõtu suhe peatöövõtjaga Koger ja Partnerid. "Me oleme kõik korrektselt Kogerile ära maksnud," rääkis Koov ja nimetab Atixi käitumist suisa väljapressimiseks.

Osale arutelus

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Seotud lood

Jälgi ehitusuudiseid sotsiaalmeedias:

RSS

Ehitus­uudised.ee toetajad:

Teabevara ehitus­spetsialistile

Valdkonna tööpakkumised

Ehituse erilehed