• 18.05.11, 15:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Jõelähtme vallavolikogu avaldas esimehele umbusaldust

Jõelähtme vallavolikogu esitas umbusaldusavalduse ajakirjanikele valetanud volikogu liikmele Art Kuumale.
Avalduses märgitakse, et Jõelähtme vallavolikogu liikmed on kaotanud usalduse volikogu esimehe Art Kuuma suhtes.
"Art Kuum on oma käitumisega kahjustanud Jõelähtme valla mainet ning ei sobi enam juhtima Jõelähtme Vallavolikogu.
1. Art Kuum käitus vääritult ja volikogu esimehele sobimatult, valetades vallavolikogu ja volikogu komisjonide liikmetele aprillikuu volikogu eestseisuse koosolekul päevakorra osas langetatud otsuste kohta. Vale ilmsikstulekul üritas ta seda vassimisega ümber lükata, selle asemel, et oma eksimust tunnistada.
2. Art Kuum kahjustas Jõelähtme valla mainet, esitades ajakirjandusele teadlikult
vääririnformatsiooni ning pooltõdesid nii oma koalitsioonipartnerite kohta kui kaJõelähtme valla poolt sõlmitud lepingutega vaetud õiguste ja kohustuste kohta.
Allakirjutanud usuvad demokraatiasse, vaba mõtte õigsusesse ja volinike iseotsustamise võimesse. Allakirjutanud ei suuda aga taluda
vassimist, valetamist ja avaliku arvamusega manipuleerimist. Selline käitumine on madal ega sobi kokku volikogu esimehe ametiga, sellest tulenevalt peab Art Kuum volikogu esimehe ametikohalt lahkuma," seisab avalduses.

Seotud lood

Uudised
  • 10.05.11, 10:39
Jõelähtme Arendusgrupp näitab jõudu
Kinnisvaraarendajad Sulo Nigul, Madis Habakuk, Arle Mölder ja Jens Haug (ehk OÜ Jõelähtme Arendusgrupp) on mehed, kelle ärihuvid põhjustavad tüli Jõelähtme valla võimuliidus.
Uudised
  • 09.05.11, 13:07
Jõelähtme vald plaanib arendajale suuremad kohustused panna
Jõelähtme vallavolikogu hakkab 17. mail arutama Laheranna projekti arendaja Jõelähtme Arendusgrupiga vallavalitsuse poolt läbi räägitud lepingumuudatusi, mille kohaselt suurendab arendaja oluliselt oma panust valla taristu väljaehitamisse.
  • ST
Sisuturundus
  • 16.09.24, 09:14
Õigeaegne küttesüsteemide hooldus tagab muretu talve ja säästab raha
Ükski hooneomanik ei soovi keset talve seista silmitsi olukordadega, kus maja kommunaalkulud on paisunud ootamatult suureks või küttesüsteem lakkab hoopis töötamast. Eesti ilm on väga muutlik, eriti sügisperiood öökülmade ja hoogsadudega. Seega tuleb hooned varakult kütteperioodiks ette valmistada ning tegeleda ennetavalt küttesüsteemide hooldusega.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Ehitusuudised esilehele