Autor: Ehitusuudised • 10. juuli 2024

TREF Nord ehitas Venekülla läbipääsusüsteemiga veoautode parkla

Kolmapäeval, 10. juulil rakendas transpordiamet Tallinna ringtee alguses Veneküla parklas töösse läbipääsusüsteemi, mille tulemusena pääsevad parklasse vaid veoautod ja parklat teenindav transport. Parkimisala sissesõitudele on lisatud tõkkepuud ning sisse ja välja registreerimise seade.
Parkla projekteeris Roadplan OÜ
Foto: Jaak Potter / Roadplan

Parkimissüsteem on loodud nii, et ainult parkimisala kasutajatel on juurdepääs teenustele, nagu tualetid ja hügieenisoojakud. See aitab hoida inventari korras ja tagab juhtidele mugavamad tingimused. Parklas on olemas spetsiaalsed kohad ka eriveostele. Info parklasse sisenemise võimalustest lisab transpordiamet eriveostele väljastatavatele lubadele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785