Autor: Ehitusuudised • 9. juuli 2024

Tariston hakkab ehitama Rail Balticu trassi Raplamaal

Rail Baltic Estonia OÜ ja Tariston AS sõlmisid teisipäeval Raplas lepingu Raplamaal asuva Hagudi–Alu trassilõigu ehitamiseks, ehitustööde käigus rajatakse ligi seitsme kilomeetri pikkune raudteetrassi muldkeha koos kaasnevate rajatiste ja taristuga.
Taristoni juhatuse liige Argo Kotsar ja Rail Baltic Estonia juhatuse liige Taavi Laja

"Tegemist on tänavu juba neljanda põhitrassi ehituslepinguga ning sellega pikeneb Eestis ehituses olev Rail Baltica raudteetrass ligi 30 kilomeetrini ning lepingute kogmaht on pea 172 miljonit eurot," lausus Rail Baltic Estonia juhatuse liige Taavi Laja Rapla riigimajas lepingu allkirjastamisel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785