Autor: Ehitusuudised • 5. juuli 2024

Hausers rajab Tallinna piirile 11korruselise kortermaja

Kinnisvaraarendaja Hausers Grupp rajab Tallinna piirile Vana-Narva maantee äärde 11korruselise 110 külaliskorteri ja kolme kaubanduspinnaga tornmaja Viieaia Torn. 2025. aasta sügisel valmiva hoone kogumaksumus on ligi 12 miljonit eurot ning seda rahastab Coop Pank.
Tulevane kortermaja Vana-Narva maantee ääres.
Foto: HAUSERS GRUPP OÜ

Hausers Grupi kinnisvara müügijuhi Mati Meieri sõnul asub Viieaia Torn perspektiivikas piirkonnas: vahetult Tallinna piiril, kiiresti areneva Vana-Narva maantee ärilinnaku kõrval.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785