Autor: Ehitusuudised • 4. juuli 2024

Tänavapuhastuse AS ehitab Tartusse uue hoone

Tänavapuhastuse AS alustab Tartus uue tänavapuhastuskeskuse ehitust. Uude asukohta ehitatav hoone vähendab Kastani tänava elanike müra- ja valgusreostust ning muudab tänavapuhastuse kiiremaks ja efektiivsemaks. Eile sai hoone nurgakivi.
Tulevane Tänavapuhastuse uus hoone Tartus.
Foto: Atect Projekt

Tänavapuhastuse ASi juhatuse liige Vello Kink ütles, et ehitustööde graafik on tihe ja pingeline, sest juba saabuval talvel on plaanis uuest hoonest teha esimene libedusetõrje sõit. Hoone lõplik üleandmise aeg on selle aasta lõpus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785