Autor: Urve Vilk • 4. juuli 2024

Närvide mäng: uue töö ootuses makstakse töökätele pigem peale

Foto: Andras Kralla
Ehkki töötajaid on ehitusmaterjalide turul tuntavalt kokku tõmmatud, siis hetkel tootmisfirmad enam inimestest loobuda ei taha, sest kardetakse, et mahtude kasvamisel on toomise uuesti käivitamine keeruline, pigem makstakse kasumi arvelt neile peale.

“Poovime pigem inimesi hoida hetkel, sellest tulenevalt võib-olla ongi natuke ka selliseid mõistusevastaseid otsuseid hinna kujundamiste juures kohalikul turul tehtud, et on valik, kas hoida ja lihtsalt peale maksta või siis nii-öelda kahjumit vähendades hoida inimesi töös, et nad ikkagi oma palga välja teeniksid. Meie jääme pigem viimase juurde,” ütleb ASi Malmerk Fassaadid juhatuse liige Indrek Pajuri.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785