Autor: Ehitusuudised • 25. juuni 2024

Jaadla: korteriühistud kaaluvad tervikrenoveerimisest loobumist

Arvestades aga Eesti elamufondi olukorda ja selle jõudmist oma loomuliku elukaare lõppu, on selline olukord kodudele suur löök, märgib Eesti Korteriühistute Liidu (EKÜL) juhatuse esimehe Andres Jaadla.
Eesti Korteriühistute Liidu juhatuse esimehe Andres Jaadla
Foto: Andres Haabu

Jaadla sõnul tuleb murettekitavaid signaale korteriühistutelt, keda kohutab rekonstrueerimisega kaasnev järjest suurenev bürokraatia. „Seetõttu kaaluvad korteriühistud tervikrenoveerimisest loobumist ja soovivad ära teha ainult hädavajalikud jõukohased tööd. See aga võib ohtu seada Eesti edulooks peetud elamute tervikrenoveerimise,“ hoiatas Euroopa elamuorganisatsiooni juhatusse kuuluv Jaadla.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785