Autor: Ehitusuudised • 13. juuni 2024

Endover sai Volta peahoone taas sarikate alla

Arendaja tähistas 1899. aastast pärineva ajaloolise Volta tehase peahoone uuesti sarikate alla. Suve lõpuks valmib 125-aastase ajalooga majja 23 eksklusiivset kodu. Arhitektuurse lahenduse tegi Apex arhitektuuribüroo.
49-127 ruudused Volta Villa kodud on kuni 3,6 meetri kõrguste lagedega (Visuaal: Apex Arhitektuuribüroo).

Kinnisvaraarendaja Endover taastab koostöös Apex Arhitektuuribürooga Põhja-Tallinnas, Tööstuse tänava ääres asuva kunagise tööstusgigandi Volta juhtkonna miljööväärtusliku peahoone. Tegu on Volta tööstushoone aladele kerkiva elamu- ja ärikvartali kolmanda arendusetapiga, mille käigus lisaks ajaloolise hoone rekontrueerimisele ehitatakse ka kolm uut A-energiaklassi kortermaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785