Autor: Äripäev • 7. juuni 2024

Lahkus Viking Window juht Toomas Agasild

Järvamaal asuval ukse- ja aknatootjal Viking Window’l käis 2019. aastal külas president Kersti Kaljulaid.
Foto: Dmitri Kotjuh/ Järva Teataja, Scanpix
Lahkus Järvamaa kauaaegne ettevõtja ja aknatootja Viking Window juhatuse liige Toomas Agasild (1951–2024).

Agasilla juhtimisel kasvas Viking Window Eesti üheks suurimaks puitakende tootjaks ja maakonna üheks mainekaimaks tööandjaks, kus parematel aegadel töötas ligi paarsada inimest, kirjutab Järva Teataja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785