Autor: Viivika Rõuk • 28. oktoober 2022

Aknatootja: kui 20 protsenti kukume, pole midagi katastroofilist

Suure tõenäosusega järgneb aknatootjate buumiperioodile langus, kuid kui nõudlus kukuks isegi 20 protsenti, ei oleks see veel midagi katastroofilist, ütles aknatootja Viking Window juht Toomas Agasild.

Viking Window juhatuse esimees Toomas Agasild
Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja/Scanpix
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785