Autor: Ehitusuudised • 6. juuni 2024

Taristonil sai Neanurme–Pikknurme uus lõik valmis

Juunikuus lõppesid mullu lume tuleku tõttu pausile jäänud Tallinna–Tartu maantee uue, ligi 6,4 kilomeetri pikkuse Neanurme–Pikknurme 2 + 1 teelõigu ehitustööd. Äsja valminud lõik on neljas 2 + 1 möödasõiduala Tallinna–Tartu maanteel.
Äsja valminud teelõik.
Foto: Transpordiamet

„Liiklusohutuse taseme tõstmine siseriiklikel teedel on üks meie prioriteetidest. Meil on siiralt hea meel, et tänu Euroopa Liidu rahastusele oli meil võimalik anda oma panus, et luua ühele suurima liiklussagedusega maanteele ohutud möödasõidukoridorid, mis muudavad liiklemise varasemast veelgi turvalisemaks ning tõstavad liikluse sujuvust. Oleme valmis jätkama liiklusohutust suurendavate projektidega vastavalt võimalustele kindlasti ka edaspidi,“ ütles transpordiameti peadirektor Priit Sauk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785