Autor: Ehitusuudised • 5. juuni 2024

Taristuehitajad: Eesti saadikud peavad rohkem rääkima taristu rollist julgeolekus

Eesti Taristuehituse Liidu hinnangul tuleb Eesti huvide esindamisel Euroopas olla ambitsioonikam ning jõulisemalt peab rääkima Eestist kui piiririigist, mis vajab julgeoleku ja vajalike ühenduste investeeringuid taristusse.
Eesti Taristuehituse Liidu esimees Indrek Pappel
Foto: Andras Kralla

Liidu juhatuse esimehe Indrek Pappeli sõnul on üllatav, et kuigi juba saab anda oma häält Euroopa Parlamendi saadikukandidaatidele, pole Eestis senises valimisdebatis üldse puudutatud taristu kvaliteedi ja julgeoleku seost. „Soomes seevastu on sõjalise liikuvuse teema päris aktiivselt tõstatunud,“ märkis Pappel. “Me rahuldume kohati liiga vähesega ega seisa Euroopas piisavalt oma huvide ja vajaduste eest.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785