Autor: Ehitusuudised • 3. juuni 2024

Tallinn ehitab 14kilomeetrise lineaarpargi

Järgmisel nädalal algab Tallinnas Putukaväila I etapi ehitus, mille käigus rajatakse uus jalakäijate ja ratturite liikumiskoridor Ristiku ja Sõle tänava vahel ning luuakse mitmekesine lineaarpark, mis ühendab Sõle tänavat Kolde puiesteega.
Lineaarpargi visioon

„Ühendame kogu linna piklike parkidega, et juba lähitulevikus oleks inimestel võimalus pääseda ühest linnaosast teise tervet linna katva rohevõrgustikku mööda,“ ütles abilinnapea Pärtel-Peeter Pere. „Aastaks 2035 moodustavad lineaarpargid kokku ühtse 14kilomeetrise rohevõrgustiku, nagu teisteski Põhjala linnades juba praegu näeme.“

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785