Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 29. mai 2024

Katuse-ja fassaaditööde TOP50 - sektor langes üldehitusest kiiremini

Maneeži tänaval
Foto: Andres Haabu
Katuse- ja fassaditööde sektori 4 viimase kvartali koondkäive oli 265 miljonit eurot ja see kahanes aasta varasemaga võrreldes 17%. Toome esile 50 suurimat käivet teinud ettevõtet ja laialdase languse taustal suutsid paar ettevõtete siiski kasvada.

Äripäeva Infopank avaldas värske Katuse ja Fassaaditööde kvartaliraporti

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785