Autor: Ehitusuudised • 17. aprill 2024

Keilas algab katusehaljastusega elumaja ehitus

Keila kesklinnas algab rohekortermaja Allika Kodude ehitus. Viiekorruseline maja saab katusehaljastuse, hoone seintele vertikaalse haljastuse koos kastmisautomaatikaga, päikesepaneelid ja arvukalt rattahoiukohti. Arendaja on Scandium Kinnisvara ning ehitaja Tesron Ehitus.
Keilasse kerkiv elumaja Allika Kodud.

25 korteriga maja kerkib Keila südalinna Keskpargi lähedale Allika tänavale. Teistest kohalikest, aga ka pealinna hoonetest, eristab maja suur rohealade hulk. Maja saab endale katusehaljastuse ehk rohekatuse ja taimedega kaetud roheseina.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785