Autor: Ehitusuudised • 28. mai 2024

Tänavapuhastuse ASi uue hoone ehitab Mapri Ehitus

Tartus teehoiutöid teostav Tänavapuhastuse AS kolib veel enne talve tulekut uude hoonesse, kus suletud netopinda on üle 2000 ruutmeetri ning hoone kogumaht on üle 14 000 kuupmeetri. Hoone ehitusmaksumus on ca 3 miljonit, arhitekt on Anders Jaano Atect Projektist ja selle ehitab Mapri Ehitus viie kuuga.
Hoone lõplik üleandmise aeg on selle aasta lõpp.

Hoone projekteerimisel on mõeldud ka keskkonna aspektidele, näiteks sõidukite pesuks kogutakse vihmavett, katusele tuleb päikesejaam ja tänavatelt kogutud pühkmed sorteeritakse enne jäätmejaama viimist. Hoone ehitusmaksumus on ca 3 miljonit, arhitekt on Anders Jaano Atect Projektist ja selle ehitab Mapri Ehitus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785