Autorid: Anu Jõgi, Nikolai Andrejev • 30. mai 2024

Veepargi ehitus Eesti turismimekas tõi kaasa miljonivaidluse

<em >Narva-Jõesuus veepargi ehituse peatöövõtja Dmitri Nipadistov loodab tehtud tööde eest kohtu kaudu veel miljon eurot saada.</em>
Foto: Erakogu
Narva-Jõesuu spaahotelli Noorus veepargi ehitamine on kaasa toonud mitu kohtuvaidlust: alltöövõtja nõuab 800 000 eurot, peatöötvõtja Ecoheat Trading rohkem kui miljonit. Tellija aga leiab, et maksis ehituse eest isegi rohkem kui lepingus, kuid sai lõpuni ehitamata hoone ühes hulga probleemidega.

Kas hüdroisolatsioon on hästi tehtud ja kas veekeskuse seinad on ehitatud sirgelt või viltu, sedagi näevad lepingu pooled igaüks oma nurga alt. Tellijal on tõsiseid etteheiteid ehituskvaliteedile, peatöövõtja aga märgib, et tellija kontrollis ehitust ega esitanud pretensioone mitte ehitustööde käigus, vaid siis, kui jõudis kätte aeg tööde eest tasuda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785