Autor: Ehitusuudised • 15. mai 2024

Tartu ja Pärnu saavad kümneid miljoneid jalgrattateede ehitamiseks

Euroopa Liidu toel eraldatakse Pärnu linnale 12 miljonit eurot ja Tartu linnale pea 14 miljonit eurot jalgrattateede rajamiseks.
Tallinnas võõbati jalgrattateed esialgu punaseks.
Foto: Andras Kralla

Koos linnade omafinantseeringuga investeeritakse ligikaudu 37 miljonit eurot. Kliimaminister Kristen Michal (REF) ütles pressiteate vahendusel, et toetust eraldatakse sel korral just suurematele linnadele, kus on rohkem ummikuid, suurem transpordikoormus ning seetõttu ka enam õhusaastet.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785