Autor: Teeli Remmelg • 9. mai 2024

Pärnu ehitusfirma teenis rekordkasumi

Eelmine aasta oli Pärnumaa ühele suurimale peatöövõtjale OPTIMUS EHITUSELE väga hea, suurendati jõudsalt nii käivet kui ka kasumit.„Samas tuleb tänavune aasta tagasihoidlikum, sest hankeid on tuntavalt vähemaks jäänud,“ kommenteeris ettevõtte juht Urmas Kivistik ehitusturu olukorda.
Pärnu linna jalgpallihall oli eelmisel aastal valminud oluline objekt. Foto: OPTIMUS EHITUS

OPTIMUS EHITUS OÜ teenis 2023. aastal 9,2 miljoni eurose käibe juures 2 miljonit eurot tegevuskasumit. Mullusega võrreldes ettevõtte müügitulu kasvas 77% ja tegevuskasumi rentaablus oli 22%. 2022. aastal oli ettevõtte müügitulu 5,2 miljonit ja tegevuskasum 0,3 miljonit eurot.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785