Autor: Ehitusuudised • 30. aprill 2024

Algas Hipodroomi kvartali lammutus

Ehitustööde esimeses etapis lammutatakse vana hoonestus ning seejärel algab taristu ehitus. Esimese etapi käigus valmib ka viis kortermaja, mille arhitektuurilahenduse on loonud PIN Arhitektid.
Esimese etapi kortermajades on 101 korterit ja kuus äripinda (Visuaal: PIN Arhitektid).

Hipodroomi arendus hõlmab muuhulgas Eesti esimese maa-aluse kahe ringristmikuga autotee tunneli ehitust, mis ühendab Merimetsa tee ja loodava Hipodroomi tänava. Kerkiva Hipodroomi kvartali väliala jääb vaid jalakäijatele ja ratturitele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785