Autor: Ehitusuudised • 28. november 2023

Reterra Estate kuulutas välja 100 miljonilise Hipodroomi kvartali arhitektuurikonkursi

Hipodroomi kvartali arenduse järgmine etapp ootab arhitektuurilisi lahendusi. Konkursist on oodatud osa võtma kõik kohalikud arhitektuuribürood. Arenduse väärtus küündib 100 miljoni euroni.
Foto: Kaupo Kalda

Laupäeval suleti pidulikult viimase võistlusega Tallinna Hipodroom, mis tähistas suursündmusega oma sajandat aastapäeva ning on juba suuremas jaos kolinud Tuula külla Saue vallas. Hipodroomi piirkonna tulevik näeb ette mereäärset elamu- ja äripiirkonda, millega avatakse metsane ja mereäärne ala kesklinnas avalikkusele.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785