Autor: Ehitusuudised • 25. aprill 2024

Nordecon pani Pärnus nurgakivi uuele elukvartalile

Täna asetas Pärnu linnapea Romek Kosenkranius koos arendaja, arhitektide ja ehitajaga nurgakivi Seileri kvartali esimestele majadele, mis moodustavad esimese etapi Pärnu jõe kaldale kerkivast uuest elurajoonist Seileri Kvartalist.
Uue elukvartali ehitusplats Pärnu jõe ääres.
Foto: Mailiis Ollino

Kokku on kvartalisse kavandatud kümme korterelamut, mis oma mahult moodustavad pea kolmandiku linna tänastest uusarendustest. Esimese etapi korterid valmivad kevadel 2025. Seileri Kvartalit arendab ja ehitab Nordecon AS.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785