Autor: Ehitusuudised • 4. aprill 2024

Tallinna Männiku lasteaia uuelt hoonelt toodi alla sarikapärg

4. aprillil toodi alla sarikapärg Tallinna Männiku lasteaia uuelt hoonelt (Kraavi tn 4), kus on ruumi 200 lapsele. Männiku lasteaiast tuleb esimene kaasaja nõuetele vastava basseiniga lasteaed Nõmme linnaosas.
Tallinna Männiku lasteaia ehitus.
Foto: Ilja Matusihis

Männiku lasteaia vana, 1963. aastal kasutusse võetud tüüphoone lammutati. Selle asemele kerkib uus energiasäästlik hoone, kuhu luuakse tänapäevane lapsesõbralik õpikeskkond.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785