Autor: Kristjan Küüter • 4. aprill 2024

Müüonsilm, mis näeb läbi raudbetooni

Taevast tulevat kiirgust kasutades saab Eesti firma GScan oma välja töötatud müüondetektoriga edukalt läbi valgustada kõike: alates autodest kuni betoonsildadeni, kaubakonteinereist ja linnavalitsuse hoonetest tuumareaktoriteni.
Müüontehnoloogiat kasutava teadusfirma GScan tootejuht Sander Sein. Foto: GScan

2018. aastast tegutsev Eesti teadusfirma GScan tegelebki müüontehnoloogia arendamisega, läbivalgustusseadmete tootmise ja selleks vajaliku tarkvara arendamisega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785