Autorid: Jaroslav Tavgen, Olesja Lagašina • 9. aprill 2024

Tankistide kasutamisega vahele jäänud ärimees leidis uue ohvri

Ettevõtja Anti Viigisalu, kes jättis oma varasematel ehitusobjektidel töölistele palga maksmata, alustas Raplamaal kortermaja renoveerimist. Võttis korteriühistu käest ettemaksu, jättis jälle ehitajatele maksmata ega viinud projekti lõpuni. Nagu varemgi, tegutses ta ettevõtte kaudu, millel polnud formaalselt temaga mingit seost.
Raplamaal Prillimäel Sõpruse 10 asuva korterelamu juures on üht-teist tehtud, kuid töö on jäänud pooleli.
Foto: Liis Treimann

Eelmise aasta lõpus otsustas Prillimäe külas Sõpruse 10 maja haldav korteriühistu maja renoveerida – soojustada fassaadi, tugevdada seinu, värvida rõdud. Ühistu tegi hanke ja odavaima pakkumise esitas Poslok OÜ.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785