Autor: Ehitusuudised • 27. märts 2024

Aadu Kana: eestlane on kivimaja usku

Konkursi “Aasta betoonehitis 2023” žürii esimees Aadu Kana ütles, et tänavune betoonikonkurss oli mitmekesine, laiapõhjaline ja ülevaatlik, mis näitab, et eestlased usuvad jätkuvalt kivimajadesse.
Aadu Kana ja Martin Aunin eelmise, 2023. aasta Betoonipäeva võidutorti lahti lõikamas. Foto: Erik Riikoja, In Nomine.
Foto: Erik Riikoja

Võistlusel osales kolm kooli, millest igaüks oli milleski silmapaistev. Žüriile meeldis eriti Narva Gümnaasiumi uus hoonekompleks, mis üllatas hea betoonikasutusega. Hämmastavalt palju oli siseruumides betooni. See on hea näide, kuidas interjööris saab betooni kasutada. Ruumi mõju oli väga sümpaatne, lihtne ja funktsionalistlik. Hea arhitektuur.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785