Autor: Ehitusuudised • 22. märts 2024

Palju õnne! Ehitusuudised.ee tellimisloosi võitjad teada

Ehitusuudised.ee korraldas aastase soodushinnaga tellimise võimaluse ja tellijate vahel loositi välja tasuta pääse 28. märtsil toimuvale üritusele Tark Ehitus 2024 ja Ehituse Teabevara kahenädalase proovitellimuse.

Loosiõnn naeratas perioodil 7.03-21.03.2024 Ehitusuudised.ee aastaks soodushinnaga tellijatele:

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785