Autor: Ehitusuudised • 21. märts 2024

Koostöökokkuleppe peaks Tallinnas vähendama ehitustööde mõju linlastele ja liiklusele

Tallinna keskkonna- ja kommunaalamet, AS Utilitas Tallinn ja AS Tallinna Vesi sõlmivad koostöökokkuleppe, mis võimaldab tehnovõrkude ehitamist ja rekonstrueerimist paremini planeerida ning sünkroniseerida kaeve- ja ehitustöid linna muu taristu rajamisega, vähendades seeläbi ehitustööde mõju linna elanikele ja ettevõtetele.
Tallinna soovib, et linna ehitustööd häiriksid inimesi võimalikult vähe.
Foto: Andras Kralla

Tallinna abilinnapea Vladimir Sveti sõnul on linna kindel soov eelistada tänavate rekonstrueerimisel ja tehnovõrkude uuendamisel elanike huve arvestavaid, kulusäästlikke ja keskkonnahoidlikke lahendusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785