Autor: Ehitusuudised • 19. märts 2024

Paldiski Lõunasadama kai ehitus jõudis järgmisse etappi

Paldiski Lõunasadamasse kerkib Eesti suurima kandevõimega kai koos tagalaalaga, mis suurendab riigi pindala 10 hektari võrra. Kusjuures iga kai tagalaala ruutmeeter suudab tulevikus kanda 20 tonni suurust koormust.
Paldiski Lõunasadam
Foto: Argo Viikvald

Augustis nurgakivi saanud Paldiski Lõunasadama kai ehitus on jõudnud järgmisesse etappi ning saavutamas oma plaanitud mõõtmeid - ehituse tarbeks on toodud Hiiumadala maardlast meritsi kohale üle 700 000 kuupmeetrit liiva.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785