Autor: Ehitusuudised • 18. märts 2024

Madiberk uue tehase rajamisest Saksamaale: Eesti ei teinud konkureerivat väärtuspakkumist

Tegime uue tehase Saksamaale, sest Eesti ei teinud konkureerivat pakkumist, sõnas Skeleton Technologiese asutaja Taavi Madiberk Eesti Tööandjate keskliidu majanduskonverentsil.
Skeletoni asutaja Taavi Madiberk.
Foto: Maido Parv

Ettevõtjad arutasid konverentsil teiste teemade seas ka riigi rolli majandusruumi kujundamisel ja koos tõdeti, et kriisiajal vajame maksu- ja regulatiivset rahu. Saksamaale uue tehase rajanud superkondensaatorite tootja Skeletoni asutaja Taavi Madiberk soovitas lisaks oma kogemusest meelest pidada, et kõik riigid konkureerivad investeeringute meelitamisel omavahel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785