Autor: Ehitusuudised • 7. märts 2024

Arco Vara alustas Kodulahe eelviimase etapiga

Arendaja sai Tallinnalt heakskiidu Kodulahe Soodi 6 kinnistule 62 korteri ja 4 äripinnaga 3 kortermaja rajamiseks. Arhitektuurse lahenduse lõi Apex Arhitektuuribüroo.
Kodulahe eelvimane etapp peaks valmima järgmise aasta jõuludeks.
Foto: Apex Arhitektuuribüroo

Tegemist on Kodulahe kvartali arenduse eelviimase etapiga. Arco Vara juhi Miko Niinemäe sõnul on arendaja jaoks detailplaneeringu vastuvõtmine oluline verstapost, kuna see võimaldab alustada konkreetsete ehitustähtaegade planeerimist, mis on seniajani olnud niinimetatud hallis alas.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785